KING_Kelder_verbouw

Verbouwen Amsterdam

Verbouwen met een architect? Als Verbouwings-Architect heb ik veel ervaring met verschillende soorten en schalen van verbouwingen in Amsterdam. Materiaalkeuze speelt een zeer belangrijke rol bij verbouwen, onderhoud en nieuwbouw van een woning. Met goed en gedegen advies, de Verbouwings-Architect KING begeleidt u daarbij met verstrekt gedegen en vakkundige advies.

Stappenplan:

  • Gratis oriëntatiegesprek maken met de Verbouwings-Architect.
  • U zorgt voor een kopie van de archieftekeningen op schaal.
  • We bespreken uw wensen en eisen bij u thuis of bij het verbouwproject.
  • Analyseren de bouwkundige en ontwerp mogelijkheden.
  • Uw planning, budget en benodigde bouwvergunningen.
  • Verbouwingsplattegrond met omschrijving wordt gemaakt.
  • Contractbehandeling en offertes vergelijken van aannemers.
  • Bouwinspectie door de Verbouwings-Architect.

Met een stijlvol ontwerp en een spel van materiaal, ruimte en kleur creëer ik een ontwerp voor u. Een ruimtelijk verhaal waarmee ideeën verder gaan dan voor de hand liggende oplossingen. Met oog voor de grote lijnen en de kleine details ontstaat een samenhangend en persoonlijk geheel, uw verbouwplan.

Met dialoog en aandacht voor detail kan ik een creatieve, sculpturale en praktische oplossing met een hogere kwaliteit aanleveren. Een logische en functionele indeling waarin wat wenselijk en haalbaar is binnen het budget wordt gebalanceerd, een doortimmerd plan.

Ik onderscheid me door een op maat gesneden ontwerpproces. De wensen en eisen van mijn klanten zijn altijd mijn uitgangspunt, een doel dat ik nastreef en behaal. Elk succesvolle verbouwing vraagt een goede voorbereiding. Om die reden pas ik mijn werkwijze aan uw opdracht aan.

Afhankelijk van uw eigen kennis en ervaring kunt u tijdens de verbouwing kiezen voor een bouwinspectie met controle op maat. U kunt kiezen voor inspectie van een bepaald onderdeel, een combinatie van onderdelen of voor een complete bouwbegeleiding.